Nyheter

Norrlänskt mathatverk

Svensk salami med smak av gin skapad i Norrland på svensk köttråvara och svensk gin i småskalig produktion.

Ginsalami.png

Smakrik nyhet från Norrland - småskalig produktion i Stöcksjö strax söder om Umeå, där finns det öppna landskap, skog och mark som är gynnsamt för produktionen. De friska vindarna från Stöcksjöslätterna bidrar till att smaken på salamin blir så unik.

Ginsalamin är fantastiskt fin och lufttorkad salami skapad på picknickbog av svensk köttråvara. Både uppväxt och slaktat i Sverige. Smaksatt med svenskt gin och noga utvalda kryddor. Salamin lufttorkas i fyra veckor innan den vaccumförpackas.

Skäres med fördel upp i tunna skivor och passar utmärkt på tapas- och charkbrickan!

Ginsalamin finner ni i välsorterade delikatessdiskar hos ICA, City Gross, Hemköp och Coop. Hittar ni den inte - fråga efter den!