Hållbar osttillverkning
Med stark tilltro och hållbar utveckling för både ko och natur skapar De Fryske och dess mjölkbönder ren ostmagi!
Möt De Fryske vår osttillverkare av Goudaost på de Nederländska slätterna med egna mjölkbönder. Från hjärtat av Frieslands ängsområde producerar de varje dag, med övertygelse, den bästa mjölken som finns i Friesland.
Utveckling för ko och natur
Med fokus på god djurhållning, smak och innovation tillverkar tillverkar De Fryske den godaste osten, men gör det med ett tydligt mål: hållbar förändring av mejerisystemet. För att bevisa att det är möjligt - att göra ost som gynnar naturen - har De Fryske själva blivit osttillverkare.
Vi arbetar för en hållbar utveckling för både ko och natur. Korna strövar fritt utomhus 6 månader om året och de äter mestadels gräs, även inomhus.
- Tillsammans med våra bönder ror vi glatt mot strömmen.
- Vi behandlar vår mark och våra kor bättre.
- Vi tillverkar hantverksmässig Goudaost med tålamod.
- Har sin egen unika smak.
- Och en smittsam entusiasm.
Vi är de envisaste osttillverkarna. Det krävs tålamod att låta osten vila och lagras naturligt. Vi använder inga magiska verktyg för att kemiskt åldra osten, utan låter den helt enkelt vila (vid vår egen idealtemperatur) tills den är redo att smaka. För Saluhall Deluxe innebär det att vi måste ha tålamod i 24 månader. Men det är så värt den väntan!
Catarina König's noga utvalda Goudaostar
Tillsammans med PAUL och THOM och mästerkocken Catarina König har vi valt ut fyra Goudaostar och samlat dem under varumärket Saluhall - noga utvalt av Catarina König. Vi ser fram emot vår resa tillsammans och hoppas att ni kommer älska Goudaostarna lika mycket som vi gör!