Mini pajer med Saluhall Gouda Creamy från Catarina König's nya ostserie. Perfekta att frysa in eller att duka upp med på buffébordet.

Mini pajer med Saluhall Gouda Creamy
Enkel
Ingredienser
Pajdeg
1 st Färdig pajdeg, 250 gram
Fyllning
3 dl Vispgrädde
3 st Ägg
Salt och peppar
130 g Saluhall Gouda Creamy
Färsk timjan och bladspenat
Gör så här
Kavla ut degen, stansa ut rundlar och lägg i små formar. Nagga med gaffel och låt stå i kylen i minst 30 minuter.
Värm ugnen till 200°C.
Ta ut pajskalen ur kylen och grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
Vispa ihop grädde, ägg och kryddor.
Riv Saluhall Grande fint och blanda ner i äggstanningen.
Lägg i spenat och lite färsk timjan, häll försiktigt på äggstanningen.
Grädda minipajerna i mitten av ugnen ca 20 minuter tills att de fått en fin gyllene färg.
Kopierat!