Mini pajer med Saluhall Gouda Creamy

Enkel

Mini pajer med Saluhall Gouda Creamy från Catarina König's nya ostserie. Perfekta att frysa in eller att duka upp med på buffébordet.

Ingredienser

Pajdeg

1 st Färdig pajdeg, 250 gram

Fyllning

3 dl Vispgrädde

3 st Ägg

Salt och peppar

130 g Saluhall Gouda Creamy

Färsk timjan och bladspenat

Gör så här

Kavla ut degen, stansa ut rundlar och lägg i små formar. Nagga med gaffel och låt stå i kylen i minst 30 minuter.

Värm ugnen till 200°C.

Ta ut pajskalen ur kylen och grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

Vispa ihop grädde, ägg och kryddor.

Riv Saluhall Grande fint och blanda ner i äggstanningen.

Lägg i spenat och lite färsk timjan, häll försiktigt på äggstanningen.

Grädda minipajerna i mitten av ugnen ca 20 minuter tills att de fått en fin gyllene färg.

Kopierat!

Produkter i receptet