Snabblagat och galet gott med en variant på dopp i grytan! Köttbullar i tomatsås och Saluhall Gouda Creamy serveras med rostat bröd. Bara att ställa fram på bordet - uppskattas av hela familen!
Köttbullar i tomatsås med Gouda Creamy
Enkel
Ingredienser
Köttbullar i tomatsås
500 g Gourmet köttbullar
400 g Finkrossade tomater (Mutti)
140 g Saluhall Gouda Creamy
1 st Vitlöksklyfta (finhackad)
Havssalt och nymalen svartpeppar
1 st Scharlottenlök
Olivolja
Vitt valfritt bröd
Gör så här
Värm upp en gjutjärnsgryta på medelvärme så att olivoljan värms upp, finhacka scharlottenlöken och vitlöken, låt de puttra i cirka fem minuter.
Lägg ner köttbullarna och låt dem puttra med lök och vitlök i några minuter.
Häll ner de krossade tomaterna, vänd runt och låt puttra i cirka fem minuter, smaka av med salt och vrid några varv på pepparkvarnen.
Skär upp brödet och stek i het stekpanna på båda sidorna.
Riv ner hela Saluhall Gouda Creamy och vänd runt så att osten smälter.
Servera! Ställ grytan på bordet och hugg in - så mysigt med hela familjen!