Köttbullar i tomatsås med Gouda Creamy

Enkel

Snabblagat och galet gott med en variant på dopp i grytan! Köttbullar i tomatsås och Saluhall Gouda Creamy serveras med rostat bröd. Bara att ställa fram på bordet - uppskattas av hela familen!

Ingredienser

Köttbullar i tomatsås

500 g Gourmet köttbullar

400 g Finkrossade tomater (Mutti)

140 g Saluhall Gouda Creamy

1 st Vitlöksklyfta (finhackad)

Havssalt och nymalen svartpeppar

1 st Scharlottenlök

Olivolja

Vitt valfritt bröd

Gör så här

Värm upp en gjutjärnsgryta på medelvärme så att olivoljan värms upp, finhacka scharlottenlöken och vitlöken, låt de puttra i cirka fem minuter.

Lägg ner köttbullarna och låt dem puttra med lök och vitlök i några minuter.

Häll ner de krossade tomaterna, vänd runt och låt puttra i cirka fem minuter, smaka av med salt och vrid några varv på pepparkvarnen.

Skär upp brödet och stek i het stekpanna på båda sidorna.

Riv ner hela Saluhall Gouda Creamy och vänd runt så att osten smälter.

Servera! Ställ grytan på bordet och hugg in - så mysigt med hela familjen!

Kopierat!

Produkter i receptet