Lyxiga potatisklyftor till festens höjdpunkt!

Enkel

Imponera på dina gäster med ugnsbakade potatisklyftor smaksatta med en fyllig parmesanblend. Perfekt som ett smakrikt tillbehör till både julbordet och nyårsmenyn – enkelt, lyxigt och oemotståndligt!

Ingredienser

Parmesanblend potatis

1 kg Fast potatis, stora

3 msk Parmesanblend krydda

Havssalt och några varv på pepparkvarnen

Olivolja

Gör så här

Sätt ugnen på 225°.

Dela upp potatisen i stora klyftor, lägg dem i en skål, häll på olivolja och Parmesanblend krydda, blanda noga.

Sprid ut potatisen på en plåt och rosta av i mitten av ugnen i cirka 25 minuter. Håll koll och känn på potatisen, alla ugnar är olika.

Salta och vrid några varv på pepparkvarnen innan servering.

Kopierat!

Produkter i receptet