Dipp Provencale är en fluffig dipp med toner från medelhavet. Med en mix av örter, vitlök och citron passar den perfekt till både snacks och som tillbehör till grillat och bakpotatis.
Dipp Provencale
Enkel
Ingredienser
Dipp Provencale
250 g Keso
2 msk Olivolja
1 msk Vitvinsvinäger
1 msk Tzatziki krydda
1 tsk Citronsaft
1/2 dl Färsk gräslök, finhackad
1/2 st Röd salladslök, finhackad
125 ml Vispgrädde
Nypa salt, svartpeppar och socker. Smaka av och balasera efter tycke och smak.
Gör så här
Blanda keso med olivoljan, vitvinsvinäger, citronsaft, Tzatziki krydda och salladslök.
Vispa grädden i en stor skål fluffigt.
Vänd ner kesoblandningen, rör om och smaka av med salt, peppar och 1-2 nypor socker.
Avsluta med hackad gräslök.
Kopierat!