Så här gör du Chorizo smash burger! Skapa en boll av färs och tryck ut med tyngd i en het panna/stekbord för att få en krispig och stor stekyta. Servera med vår lagrade goudaost, saltgurka och krispig rödlök för den perfekta burgaren.

Chorizo smash burger
Enkel
Ingredienser
Chorizo smash burger
1 förp Chorizo Atado, färskkorv
1 förp Saluhall Gouda Creamy
Karameliserad gul lök, krispig sallad, rödlök och lite barbeque sås.
Gör så här
Karamelliserad lök: Stek lök i smör på svag värme, cirka 10-15 minuter, tills den blir mjuk, tillsätt lite socker och vatten, rör om.
Chorizo smash burgare: Du får ut fyra burgare av ett paket med Chorizo Atado. Så värm upp två stora stekpannor på hög värme. Ta ut färsen ur chorizon. Forma färsen till 4 bollar, placera ut 2 i varje stekpanna och tryck ut dem med en tyngd eller botten på en liten kastrull. Vänd efter 1 minut och lägg på 1 skiva ost på varje burgare direkt. Stek ytterligare 1 minut. Riv över Saluhall Gouda ost, håll ett lock över för att skapa lite ånga för att smälta osten.Låt dem vila på en skärbräda.
Stek på bröden lite för en krispig yta, använd samma panna som du stekte chorizo smash burgarna i. Ger en fin smak!
Skölj av sallad, skär upp rödlöken och montera din burgare!